Find en billig murer nær dig

I samarbejde med 3byggetilbud
få 3 uforpligtende tilbud
Ovenstående er et affiliate link.

Står du og mangler en murer? Bare rolig, så er du kommet til det rette sted. Vi samarbejder med 3byggetilbud, så vi har muligheden for at give dig det bedste tilbud på en murer, der kan løse din opgave - helt uforpligtende og gratis.

Der er kun 4 simple trin til at kunne finde den helt rigtige murer.

 1. Du beskriver og indsender din opgave
 2. 3byggetilbud behandler din opgave
 3. Du bliver kontaktet af tre forskellige murere
 4. Du vælger, hvilken murer, du synes passer bedst - oven i får du opgavegaranti

Hos 3byggetilbud, har de udvalgte murer i dit lokalområde. Du kan altid se murernes bedømmelser fra tidligere kunder, og du kan ydermere, direkte indefra 3byggetilbud, sende en personlig besked til murerfirmaet, hvis det skulle være nødvendigt.

Fordele ved at indhente et murertilbud online

Der findes en række fordele ved at indhente et murertilbud online, gennem 3byggetilbuds portal.

 • Du sparer en helt masse tid og penge. 3byggetilbud indhenter tilbud fra tre murerfirmaer, hvorefter du vælger, hvilken du vil benytte dig af.
 • Du får en personlig vejledning, hvor du bliver hjulpet fra A til Z. 3byggetilbud står altid klar til at sørge for, at du får en professionel håndtering af opgaven.
 • Du får entreprisegaranti. Det vil sige, at alle aftaler, om udførsel af murerarbejde, er til en aftalt pris. Skulle der opstå fejl og mangler, er du sikret op til 35.000 kr. som privatperson og op til 100.000 kr. for erhverv og foreninger.
 • Gratis og uforpligtende dansk service. Du er ikke tvunget til noget. Du skal hverken betale for at indsende opgaver, eller for at benytte dig af nogen af de tilbud som du får.

Sådan bliver murerene udvalgt til din opgave

Det er vigtigt, at du får den helt rette murer til netop dit projekt. Derfor sidder medarbejderne, hos 3byggetilbud, i deres opgavesystem og håndplukker murere efter dit behov. Når de skal udvælge, hvilken murer, der kan opfylde dit behov, kigger de blandt andet på:

 • Autorisationer - kun murerfirmaerne med de nødvendige autorisationer til at kunne udføre din opgave bliver valgt
 • Kundebedømmelse - kun murerfirmaer med en god kundetilfredshed og svarprocent bliver valgt
 • Lokation - murerfirmaerne skal gerne ligge i en rimelig afstand fra dig
 • Kapacitet - murerfirmaer skal have kapacitet til at kunne opfylde dit behov, og løse din opgave, indenfor en rimelig tidsramme

Til sidst, bliver murerfirmaerne ringet op af 3byggetilbuds team, for at bekræfte, at de kan løfte din opgave, og at de er klar til at hjælpe dig.

Danmarks største formidler af murerfirmaer

3byggetilbud er en af Danmarks største formidlere af murerfirmaer og generelt byggeprojekter. De har over 550.000 formidlede opgaver, og de har murere i hele landet. Årligt formidler de 70.000+ renovering- og byggeprojekter og har et netværk i hele Danmark, der rækker til cirka 1.500 firmaer.

3byggetilbud har eksisteret siden år 2000 og har i dag mere end 50 medarbejdere på deres kontor i København og 10 i Aarhus, hvorfra de hjælper danskere med at spare tid, penge og bøvl ved at indhente byggetilbud til dem.

Det er deres mål at gøre det let for danskere at finde professionelle håndværkere, da det tit og ofte, når man står med et byggeprojekt, kan være rigtig svært at skulle overskue, hvad der er rimeligt at betale.

Det er her 3byggetilbud går ind og hjælper. Du indsender blot din opgave, hvad der skal laves, og så trækker 3byggetilbud på deres store netværk for at finde de tre bedste tilbud til netop dig og dit behov. Derefter vælger du blot, hvilket det skal være.

Det bedste er, at det er gratis, uforpligtende, og du får garanti på opgaven - så hvorfor skulle man lade være?

Både privatpersoner, erhvervsdrivende og boligforeninger benytter sig af deres service, og på Trustpilot har 3byggetilbud 4,6 stjerner.

Publiceret d. 14/06/22.

Ofte stillede spørgsmål

spørgsmålstegn

Double-click this headline to edit the text.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Skal vi komme igang?

få 3 uforpligtende tilbud
Ovenstående er et affiliate link.