Find et flyttefirma nær dig

I samarbejde med Servicebyen
få 3 uforpligtende tilbud
Ovenstående er et affiliate link.

Tag fat i et flyttefirma og undgå flyttebøvlet

Det bliver ikke nemmere, end at hive fat i et flyttefirma, når man skal flytte. Vi ved nemlig godt, hvor tidskrævende og langhåret det kan være at flytte. Af den årsag har vi indgået et samarbejde med Servicebyen, der sørger for en tiptop servicekvalitet.

De har et samarbejde med 3.181 flyttefirmaer, hvor de har udført 221.328 opgaver og har fået 31.181 bedømmelser. Det har resulteret i en samlet bedømmelse på 9,3 stjerner ud af 10 på Trustpilot - det er godt klaret!

 • Du sparer 75% (de har sparet deres kunder hele 129,5 millioner kroner)
 • Du er beskyttet som kunde
 • Det er nemt, hurtigt og gratis
 • De har flyttemænd i hele landet

Så, om du skal bruge et flyttefirma i København eller Jylland, kan de klare det for dig. Du skal bare gå ind og indhente et tilbud, så vender Servicebyen tilbage til dig inden for få timer.

De sørger for, at du sparer 75%, da flyttefirmaerne skal konkurrere om at give dig den bedste pris. Det sikrer dig store besparelser.

Derudover sørger Servicebyen også for, at du er beskyttet. De tjekker alle firmaerne i CVR registret og hos Forbrugerbestyrelsen. Du, som kunde, vil også kunne læse flyttefirmaernes bedømmelse.

Der er kun 3 trin fra at du har dit flyttefirma;

 1. Beskriv opgaven
 2. Indhent tilbud
 3. Hyr flyttefirma

Tadaa! Det er nemt.

Fordelene ved et flyttefirma vs. gør-det-selv

For det første sparer du en helt masse tid. Det kan tage enormt meget tid at flytte fra A til B, og det er især, hvis du ikke har plads nok i bilen eller traileren til at gøre det på én gang. Det vil betyde, at du skal til at køre frem og tilbage flere gange, hvilket er trættende for dig og din krop, dårligt for miljøet, dyrt (både i brændstof og slid på bilen), og det betyder også, at du skal ud og leje en trailer, hvis du ikke allerede selv har en (ekstra udgift). Du skal også tænke på, at det ikke er alle biler der har anhængertræk, og det er også begrænset, hvor meget læs en bil må have.

Ved flytning skal du også tænke på, at der altid er en risiko for, at noget går i stykker. Dette skal du dog ikke tænke på, når du hyrer et flyttefirma.

Det kan ske, at diverse flyttefirmaer har forskellige betingelser med hensyn til eventuel skade, som flyttefirmaet kan forvolde. Derfor er det en god idé at dobbelttjekke eller at vælge det flyttefirma, der tilbyder den bedste forsikring.

Fordele ved at benytte Servicebyen til at finde et flyttefirma

 • Stor pengebesparelse
 • Tidsbesparelse
 • Undgå slid på krop og bil
 • Bedre forsikret
 • Nem prissammenligning

Kort om Servicebyen

Servicebyen gør det let at indhente tilbud fra de rette fagfolk. De har hjerte i Aarhus, men tilbyder service fra adskillige flyttefirmaer over hele Danmark. De har været 8 år i branchen.

Deres grundlæggende værdier lyder på;

 • Neutralitet
 • Ærlighed
 • Troværdighed
 • Tillid

Deres vision er, at det skal være nemt og overskueligt at indhente tilbud fra forskellige flyttefirmaer, så man let kan se, hvem der dækker ens behov bedst, og hvem der kan tilbyde den bedste pris. Kunder, der tidligere har benyttet sig af et flyttefirma, efterlader en anmeldelse som Servicebyen derefter anvender, når de skal hjælpe andre kunder med, hvilket flyttefirma de skal vælge.

Servicebyen har udviklet et system, der klarer anskaffelse og håndtering af kunder - dette gør det også nemmere for flyttefirmaerne at få tid til det de netop klarer bedst. Nemlig at hjælpe kunderne med at flytte på bedste vis.

Servicebyen har dermed skabt et system, der både tjener flyttefirmaer og kunder godt.

Publiceret d. 06/09/22.

Ofte stillede spørgsmål

spørgsmålstegn

Double-click this headline to edit the text.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Skal vi komme igang?

få 3 uforpligtende tilbud
Ovenstående er et affiliate link.