Står du og mangler en elektriker til dit næste store projekt eller til de mindre opgaver?

Vi tilbyder dig 3 gratis og uforpligtende tilbud på en elektriker, i samarbejde med 3byggetilbud.

Alt du skal gøre, er at følge disse 3 simple trin:

  1. Beskrive og indsende din opgave, hvorefter opgaven bliver behandlet
  2. Du modtager herefter tre uforpligtende tilbud fra håndplukkede elektrikere
  3. Du vælger den elektriker, der matcher dig og dit behov bedst

Få ro i sindet med en elektriker

Det kan godt være nervepirrende, selv at skulle pille ved el-installationer. Derfor kan en professionel elektriker give dig en øget tryghed, så du undgår at få svitset håret af eller værre.

Når du skal have lavet nye el-installationer eller skal have fikset de gamle, bør en elektriker altid være det du vælger. Det gør, at du er sikker på, at det hele er i orden, og du ikke kommer til at kortslutte hele huset eller endnu værre, nabolaget.

Der er nogle ting i dag, som man før i tiden skulle have en autoriseret elektriker til, som du nu gerne må klare selv. Men du skal stadig ringe til en elektriker, når du skal ind og pille ved de faste el-installationer i din bolig.

Det er dog langt mere betryggende og sikkert for alle parter at tag fat i en elektriker i stedet for at gøre det selv.

Sker det, at der er fejl på el-installationerne, eller de ikke er lavet korrekt, kan det være farligt for dig selv, og de som bor i boligen, hvis der skulle opstå brand.

Dét må du selv, og dét må en autoriseret elektriker

Du må ikke:

Du må gerne:

Dette er ikke en udtømmende liste

Med elektrikerens hjælp får du noget sjovere end en stor elregning

Du kan få gavn af en optimering i din bolig og derved spare penge på elregningen. En elektriker kan gå ind og sige, hvilke apparater og el-installationer, der kan udskiftes til noget bedre, så du kan spare på strømforbruget. En måde at spare mange penge på elregningen, er ved at få intelligent strømstyring i din bolig. Dette sparer dig ikke bare penge, det gør også hverdagen nemmere med alle de smarte funktioner.

En anden måde er at få en elektriker til at lave en energioptimering af din bolig. Det gøres ved at fx udnytte overskudsvarme fra diverse apparater. En elektriker vil også kunne hjælpe dig med opsætning grønne energiformer som fx solceller.

Tag fat i et flyttefirma og undgå flyttebøvlet

Det bliver ikke nemmere, end at hive fat i et flyttefirma, når man skal flytte. Vi ved nemlig godt, hvor tidskrævende og langhåret det kan være at flytte. Af den årsag har vi indgået et samarbejde med Servicebyen, der sørger for en tiptop servicekvalitet.

De har et samarbejde med 3.181 flyttefirmaer, hvor de har udført 221.328 opgaver og har fået 31.181 bedømmelser. Det har resulteret i en samlet bedømmelse på 9,3 stjerner ud af 10 på Trustpilot - det er godt klaret!

Så, om du skal bruge et flyttefirma i København eller Jylland, kan de klare det for dig. Du skal bare gå ind og indhente et tilbud, så vender Servicebyen tilbage til dig inden for få timer.

De sørger for, at du sparer 75%, da flyttefirmaerne skal konkurrere om at give dig den bedste pris. Det sikrer dig store besparelser.

Derudover sørger Servicebyen også for, at du er beskyttet. De tjekker alle firmaerne i CVR registret og hos Forbrugerbestyrelsen. Du, som kunde, vil også kunne læse flyttefirmaernes bedømmelse.

Der er kun 3 trin fra at du har dit flyttefirma;

  1. Beskriv opgaven
  2. Indhent tilbud
  3. Hyr flyttefirma

Tadaa! Det er nemt.

Fordelene ved et flyttefirma vs. gør-det-selv

For det første sparer du en helt masse tid. Det kan tage enormt meget tid at flytte fra A til B, og det er især, hvis du ikke har plads nok i bilen eller traileren til at gøre det på én gang. Det vil betyde, at du skal til at køre frem og tilbage flere gange, hvilket er trættende for dig og din krop, dårligt for miljøet, dyrt (både i brændstof og slid på bilen), og det betyder også, at du skal ud og leje en trailer, hvis du ikke allerede selv har en (ekstra udgift). Du skal også tænke på, at det ikke er alle biler der har anhængertræk, og det er også begrænset, hvor meget læs en bil må have.

Ved flytning skal du også tænke på, at der altid er en risiko for, at noget går i stykker. Dette skal du dog ikke tænke på, når du hyrer et flyttefirma.

Det kan ske, at diverse flyttefirmaer har forskellige betingelser med hensyn til eventuel skade, som flyttefirmaet kan forvolde. Derfor er det en god idé at dobbelttjekke eller at vælge det flyttefirma, der tilbyder den bedste forsikring.

Fordele ved at benytte Servicebyen til at finde et flyttefirma

Kort om Servicebyen

Servicebyen gør det let at indhente tilbud fra de rette fagfolk. De har hjerte i Aarhus, men tilbyder service fra adskillige flyttefirmaer over hele Danmark. De har været 8 år i branchen.

Deres grundlæggende værdier lyder på;

Deres vision er, at det skal være nemt og overskueligt at indhente tilbud fra forskellige flyttefirmaer, så man let kan se, hvem der dækker ens behov bedst, og hvem der kan tilbyde den bedste pris. Kunder, der tidligere har benyttet sig af et flyttefirma, efterlader en anmeldelse som Servicebyen derefter anvender, når de skal hjælpe andre kunder med, hvilket flyttefirma de skal vælge.

Servicebyen har udviklet et system, der klarer anskaffelse og håndtering af kunder - dette gør det også nemmere for flyttefirmaerne at få tid til det de netop klarer bedst. Nemlig at hjælpe kunderne med at flytte på bedste vis.

Servicebyen har dermed skabt et system, der både tjener flyttefirmaer og kunder godt.

Står du og mangler en murer? Bare rolig, så er du kommet til det rette sted. Vi samarbejder med 3byggetilbud, så vi har muligheden for at give dig det bedste tilbud på en murer, der kan løse din opgave - helt uforpligtende og gratis.

Der er kun 4 simple trin til at kunne finde den helt rigtige murer.

  1. Du beskriver og indsender din opgave
  2. 3byggetilbud behandler din opgave
  3. Du bliver kontaktet af tre forskellige murere
  4. Du vælger, hvilken murer, du synes passer bedst - oven i får du opgavegaranti

Hos 3byggetilbud, har de udvalgte murer i dit lokalområde. Du kan altid se murernes bedømmelser fra tidligere kunder, og du kan ydermere, direkte indefra 3byggetilbud, sende en personlig besked til murerfirmaet, hvis det skulle være nødvendigt.

Fordele ved at indhente et murertilbud online

Der findes en række fordele ved at indhente et murertilbud online, gennem 3byggetilbuds portal.

Sådan bliver murerene udvalgt til din opgave

Det er vigtigt, at du får den helt rette murer til netop dit projekt. Derfor sidder medarbejderne, hos 3byggetilbud, i deres opgavesystem og håndplukker murere efter dit behov. Når de skal udvælge, hvilken murer, der kan opfylde dit behov, kigger de blandt andet på:

Til sidst, bliver murerfirmaerne ringet op af 3byggetilbuds team, for at bekræfte, at de kan løfte din opgave, og at de er klar til at hjælpe dig.

Danmarks største formidler af murerfirmaer

3byggetilbud er en af Danmarks største formidlere af murerfirmaer og generelt byggeprojekter. De har over 550.000 formidlede opgaver, og de har murere i hele landet. Årligt formidler de 70.000+ renovering- og byggeprojekter og har et netværk i hele Danmark, der rækker til cirka 1.500 firmaer.

3byggetilbud har eksisteret siden år 2000 og har i dag mere end 50 medarbejdere på deres kontor i København og 10 i Aarhus, hvorfra de hjælper danskere med at spare tid, penge og bøvl ved at indhente byggetilbud til dem.

Det er deres mål at gøre det let for danskere at finde professionelle håndværkere, da det tit og ofte, når man står med et byggeprojekt, kan være rigtig svært at skulle overskue, hvad der er rimeligt at betale.

Det er her 3byggetilbud går ind og hjælper. Du indsender blot din opgave, hvad der skal laves, og så trækker 3byggetilbud på deres store netværk for at finde de tre bedste tilbud til netop dig og dit behov. Derefter vælger du blot, hvilket det skal være.

Det bedste er, at det er gratis, uforpligtende, og du får garanti på opgaven - så hvorfor skulle man lade være?

Både privatpersoner, erhvervsdrivende og boligforeninger benytter sig af deres service, og på Trustpilot har 3byggetilbud 4,6 stjerner.